Clas Vallin Arkitekter

Om oss

Om oss på CV Arkitekter

Clas Vallin har arbetat med arkitektur i mer än 30 år och varit med och arbetat med allt från större projekt som Moderna museet, Karolinska Universitetssjukhuset och Kista Science Tower till privata villor och tillbyggnader. Sedan 2008 driver Clas arkitektbyrån Clas Vallin Arkitekter med handplockade arkitekter och partners.

Vi vet att när du kontaktar oss är det för att du tagit mod till dig att dra igång ett stort projekt som förmodligen redan krävt en hel del tid och engagemang av dig. Kanske känns det både spännande och läskigt när du nu tar steget och kontaktar en arkitekt. Vi arbetar med stora och små projekt sedan många år så vi vet i vilket läge du befinner dig. Det är stora beslut som ska fattas och hela processen kan te sig osäker och komplicerad.

Vi på Clas Vallin Arkitekter arbetar lite annorlunda än de flesta andra arkitektkontor. Vi erbjuder dig stöd under hela processen med kostnadsanalyser, tidplan, kalkyl och budgetar. Vi har även lång erfarenhet av att projektleda byggnationer och att arbeta tillsammans med byggentreprenörer där vi har ett stort nätverk av beprövade kontakter. 

Vi som arbetar på CV Arkitekter

Clas Vallin

Arkitekt och VD

Rikard Jonsson

Administrativ Chef

Sabine Lepère

Arkitekt och samordnare

Lilianna Vazaiou

Arkitekt

Sepideh Sarrafzadeh

Arkitekt

Miroslav Cvjetkovic

Arkitekt

Per Wägander

Arkitekt
Om oss

Konst & Design

Clas Vallin arbetar även med fristående skulpturer och tavlor, tredimensionella former på en tvådimensionell bakgrund. Det är abstrakta verk men det finns ändå en idé om ett föreställande bakom dem. Varje skulptur har en tanke som går att få fram och ledtråden finns i dess namn som ofta är plockat från definitioner i historiska språk.

– Jag anser inte att konst är en del av inredningen utan skall ha en plats reserverad för sig själv. Om den skulle hängas upp i fel sammanhang ska den ha kraft nog att skapa sitt egna utrymme, säger Clas.